Szerző: " Szabó P. Balázs"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 15.

Szepesi-Bencsik Dóra; Lőrincz Ádám; Szőke-Trenyik Eszter; Szabó P. Balázs: Békalencsefélék, mint potenciális fehérjeforrások : [absztrakt].

Niramit Waminee; Otegenova Aruzhan; Putri Srie Wardani Aulia; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: Combined effect of natural lemon essential oil and lemon juice preservatives on pear and raspberry milkshakes : [abstract].

Kulcsár Tamás; Erdei Bálint; Szőke-Trenyik Eszter; Mihalkó József; Szabó P. Balázs: Comparative analysis of meat products made from different meat raw materials : [abstract].

Véha Antal; Szőke-Trenyik Eszter; Bakos Tiborné; Szabó P. Balázs: Korszerű malomipari műveletek alkalmazása a búzalisztek mikotoxin tartalmának határérték alá történő csökkentésére : [absztrakt].

Szőke-Trenyik Eszter; Tamás Hunor; Bakos Tiborné; Szabó P. Balázs: Különböző rostdúsító anyagok alkalmazása kenyérben : [absztrakt].

Otegenova Aruzhan; Putri Srie Wardani Aulia; Niramit Waminee; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: Probiotic fermentation of mixed fruit and vegetable juices : [abstract].

Lőrincz Ádám; Szabó P. Balázs; Szepesi-Bencsik Dóra; Szőke-Trenyik Eszter; Varga Krisztina: Párlatok és alapanyagaik élelmiszerbiztonsági kockázata : [absztrakt].

Putri Srie Wardani Aulia; Otegenova Aruzhan; Niramit Waminee; Szabó P. Balázs; Krisch Judit: The combined effect of lemon essential oil and lemon juice as natural preservatives in apple and grape juices : [abstract].

Szabó Veronika T.; Szabó Balázs; Tarjányi Tamás; Szőke-Trenyik Eszter; Szabó P. Balázs; Fráter Márk: Analog and digital modeling of sound and impaired periodontal supporting tissues during mechanical testing. In: Analecta technica Szegedinensia, (15) 2. pp. 84-97. (2021)

Szabó P. Balázs; Sáry Tekla; Szabó Balázs: The key elements of conducting load-to-fracture mechanical testing on restoration-tooth units in restorative dentistry. In: Analecta technica Szegedinensia, (13) 2. pp. 59-64. (2019)

Szabó P. Balázs: A hazai sütőipar helyzete napjainkban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 1-2. pp. 163-169. (2017)

Szabó P. Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Búza szemkeménységének meghatározása magmérő eljárásokkal = Determination of wheat grain hardness by different kernel measurement techniques. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 4. pp. 372-383. (2014)

Szabó P. Balázs: Kernel hardness and dough reological investigation on different wheat varieties. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 59-63. (2013)

Szabó P. Balázs; Gyimes Ernő; Véha Antal: Evolution tendencies of the agricultural : Mechanical properties of winter wheat varieties. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (4) 1. p. 105. (2009)

Szabó P. Balázs; Véha Antal; Gyimes Ernő: Lloyd 1000 R állományvizsgáló készülék búza szemkeménység mérésére való alkalmasságának vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 80-85. (2005)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 18. 21:29:58 CEST.