Szerző: " Szakály Zoltán"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 10.

Nábrádi Zsófia; Szakály Zoltán: Attitudes towards health foods in terms of diet and physical activity. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 3. pp. 3525-3541. (2021)

Nábrádi Zsófia; Szakály Zoltán: Egészségvédő élelmiszerek iránti attitűdök a táplálkozás és a fizikai aktivitás vonatkozásában. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 3. pp. 3507-3524. (2021)

Szűcs Róbert Sándor; Szakály Zoltán: Fogyasztói tudatosság az étrend-kiegészítők piacán. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (15) 3-4. pp. 107-116. (2020)

Kovács Bence; Szakály Zoltán: A piacorientáció konstrukciójának aktualizálása a holisztikus marketingkoncepció segítségével. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (15) 1-2. pp. 11-21. (2020)

Polereczki Zsolt; Barna Fédra; Prokisch Lilla; Kovács Sándor; Kontor Enikő; Szakály Zoltán: The characteristics of the consumption of medicinal herbs in Hungary. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2636-2645. (2019)

Polereczki Zsolt; Barna Fédra; Prokisch Lilla; Kovács Sándor; Kontor Enikő; Szakály Zoltán: A gyógynövény-fogyasztás jellemzői Magyarországon. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (65) 3. pp. 2618-2635. (2019)

Kovács Bence; Szakály Zoltán; Kontor Enikő; Polereczki Zsolt: A piacorientáció kulturális és magatartási megközelítésének empirikus összehasonlító elemzése. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (12) 4. pp. 159-174. (2017)

Szabó Sára; Szigeti Orsolya; Soós Mihály; Szakály Zoltán: Az élelmiszerfogyasztás mögöttes dimenziói : étkezési és testi attitűdök kapcsolata.

Jasák Helga; Fehér András; Szakály Zoltán: Fogyasztói preferenciák és attitűdök hagyományos és tájjellegű élelmiszerekkel kapcsolatban.

Szakály Zoltán; Szente Viktória; Szigeti Orsolya; Polereczki Zsolt: A hagyományos magyar élelmiszerek fogyasztói megítélése, különös tekintettel a magyar szürke marha és mangalica termékekre. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (55) 1. pp. 9-27. (2009)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 10:37:30 CEST.