Szerző: " Szalóki-Dorkó Lilla"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Szalóki-Dorkó Lilla; Nagy Eszter; Stéger-Máté Mónika: Effect of enzymes and clarifying agents on quality parameters of elderberry juice. In: Acta biologica Szegediensis, (60) 1. pp. 71-76. (2016)

Szalóki-Dorkó Lilla; Légrádi Fleur; Abrankó László; Stéger-Máté Mónika: Effects of food processing technology on valuable compounds in elderberry (Sambucus nigra L.) varieties. In: Acta biologica Szegediensis, (58) 1. pp. 45-48. (2014)

Konferencia vagy workshop anyag

Szalóki-Dorkó Lilla; Molnár Nikoletta; Máté Mónika: Comparison of colour properties of crossbred elderberry genotypes.

Hamaidia Meriem Serine; Szalóki-Dorkó Lilla; Máté Mónika: Impact of grapefruit sees extract (GSE) on bioactive compounds of aronia juice during heat treatment : [abstract].

Kavela Efaishe; Szalóki-Dorkó Lilla; Máté Mónika: Extraction of polyphenol compounds from chokeberry (Aronia melanocarpa (Michx)) pomace using methanol and acetone at different conditions.

Szalóki-Dorkó Lilla; Hering Melitta; Máté Mónika: Utilization of fruits pomace in muesli products.

Furulyás Diána; Szabó Zsanett; Szalóki-Dorkó Lilla; Székely Dóra; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: Developing of antioxidant-enriched apple juice with elderberry (Sambucus Nigra L.) pomace.

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 07:27:36 CET.