Items where Author is "Szlávik, Ferenc"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 8.

Article

Regős, László and Wolf, Tamás and Szlávik, Ferenc and Antalóczy, Zoltán: A "Budapest" számítógépes EKG diagnosztikai rendszer orvosi értékelése. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (10). pp. 23-29. (1980)

Bolyky, János and Kozmann, György and Szlávik, Ferenc and Wolf, Tamás and Antalóczy, Zoltán and Regős, László and Bukosza, István and Bíró, Sándor: A KFKI-OTKI kisszámítógépes EKG diagnosztikai rendszer fejlesztés tapasztalatainak áttekintése. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (9). pp. 446-458. (1978)

Szlávik, Ferenc and Antalóczy, Zoltán and Kozmann, György and Bolyky, János and Maros, István: Kisszámítógépes interaktív EKG diagnosztikai rendszerfejlesztés célkitűzései. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 387-396. (1976)

Pártos, Oszkár and Kálmán, Péter and Kozmann, György and Szlávik, Ferenc and Vigyázó, György and Voith, László: Néhány eredmény egészséges és cardiomyopathiás (CMP-s) egyének számítógépes spektrális PCG vizsgálatában. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 421-430. (1976)

Kozmann, György and Préda, István and Shakin, Vsevolod V. and Szlávik, Ferenc and Antalóczy, Zoltán: Számítógépes mérő és adatgyűjtő eljárás a szív villamos és mechanikai rezgéstereinek vizsgálatához. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (7). pp. 373-386. (1976)

Kozmann, György and Szlávik, Ferenc: Számítástechnikai és méréstechnikai vizsgálatok szívhanginformáció processzálására. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (4). pp. 184-194. (1973)

Kálmán, Péter and Vigyázó, György and Szlávik, Ferenc and Pártos, Oszkár and Kozmann, György: A spektrális fonokardiográfia néhány eredményének orvosi interpretálása. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (4). pp. 195-201. (1973)

Kozmann, György and Szlávik, Ferenc: Nonparametrikus módszer élettani folyamatok sztochasztikus jelparaméter-változásainak gyors regisztrálására. In: Számítástechnikai és kibernetikai módszerek alkalmazása az orvostudományban és a biológiában, (2). pp. 49-54. (1971)

This list was generated on 2020. szeptember 27. 17:10:23 CEST.