Vissza |
Elayan Majd; Németh Csaba; Enkhbold Munkhnasan; Tóth Adrienn: The effect of adding different oils on liquid whole egg sensorial properties : [abstract].
Enkhbold Munkhnasan; Lőrincz Attila; Elayan Majd; Friedrich László; Solymosi Attila; Wieszt Balázs; Jáni Kornél; Tóth Adrienn: The impact of lactic acid and ascorbic acid mixture on quality parameters of wild boar meat : [abstract].
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Lévay Lilla; Balla Csaba; Nagy Attila; Friedrich László: Effects of prebiotic and different flavorings on texture attributes of an egg white based dairy substitute product.
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Csurka Tamás; Surányi József; Badak-Kerti Katalin; Penksza Péter; Friedrich László: Development of high protein containing bakery filling. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 74-80. (2019)
Hidas Karina Ilona; Tóth Adrienn; Hamar Eszter; Jakab Ivett; Friedrich László; Németh Csaba: Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts. In: Review on agriculture and rural development, (8) 1-2. pp. 29-34. (2019)
Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Effect of UHT treatment on liquid egg products.
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Ayari Emna; Pintér-Nagy Orsolya; Zeke Ildikó; Friedrich László: Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white.
Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: UHT treatment of liquid egg yolk.
Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Uht treatment of liquid egg yolk. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 103-107. (2018)
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Bertold Salamon; Bényi Dóra; Friedrich László: Effect of high hydrostatic pressure at 400 MPa on quality attributes of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 148-152. (2016)
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Csehi Barbara; Bényi Dóra; Friedrich László: Effects of HPH processing at 400 MPa on proteins of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 153-157. (2016)
Tóth Adrienn: Tájtípus-térkép készítése és gyakorlati haszna egy kisvízgyűjtö példáján = Preparation and use of landscape type maps as reflected by the study of a small catchment. In: Táj, környezet és társadalom : ünnepi tanulmányok Keveiné Bárány Ilona professzor asszony tiszteletére = Landscape, environment ans society : studies in honour of professor Ilona Bárány-Kevei on the occasion of her birthday. pp. 717-721. (2006)