Tudományterület szerző szerint "Török, Attiláné"

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 7.

Cikk, tanulmány, mű

Török, Attiláné; Kovács, Erzsébet: Hüvelyes alapú száraztészták diétás rost komponenseinek vizsgálata. Tudományos közlemények, (17). pp. 102-108. (1994)

Török, Attiláné; Felföldi, Károlyné: A kenyérbélzet objektív minősítésének szerepe a gyártástechnológia optimalizálásában. Tudományos közlemények, (14). pp. 5-9. (1987)

Török, Attiláné: A kenyértészta kelesztési folyamatának vizsgálata. Tudományos közlemények, (13). pp. 39-46. (1986)

Török, Attiláné: Búzafehérjék hőkezelés hatására bekövetkező változásainak vizsgálata. Tudományos közlemények, (11). pp. 5-10. (1983)

Török, Attiláné: Búzalisztek albuminfrakcióinak vizsgálata vékonyrétegű poliakrilamid gélben történő izoelektromos fokuszálással [!fókuszálással]. Tudományos közlemények, (6). pp. 29-32. (1976)

Török, Attiláné: Fehérjék izoelektromos fokuszálásának [!fókuszálásának] elve és alkalmazása vékonyrétegű poliakrilamid gélben. Tudományos közlemények, (4). pp. 75-81. (1974)

Török, Attiláné: Sorozatvizsgálatra alkalmas módszer a növények L-aszkorbinsav tartalmának V * 4 polarográfiás meghatározására. Tudományos közlemények, (1). pp. 37-41. (1971)

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 19. 02:03:42 CET.