Szerző: " Tarek-Tilistyák Judit"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Tarek-Tilistyák Judit; Kücsön Gyula: Evaluation of water caltrop (Trapa natans L.) harvested from lake Tisza, Hungary : [abstract].

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Cziáky Zoltán; Tarek Mohamed: Sweet potato (Ipomoea batatas L.) leaves : bioactive constituents and shelf-life.

Tarek-Tilistyák Judit; Hegedüs István; Tarek Mohamed: Gluten free biscuits fortified through sweet potato flour.

Tarek Mohamed; Cziáky Zoltán; Hegedüs István; Tarek-Tilistyák Judit: Turning sweet potato juice into probiotic beverages.

Tarek-Tilistyák Judit: Evaluation of oil seed by-products as potential food ingredients. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 129-136. (2009)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 23. 18:37:37 CEST.