Szerző: " Vatai Gyula"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 10.

Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Identification of bioactive compounds using RP-HPLC analysis of some hawthorn species extracts (Crataegus Pinnatifida BGE., C. Monogyna Jacq., C. Crus-Galli) and antioxidant activity evaluation : [abstract].

Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Optimization and comparison of heat, microwaves, and ultrasound-assisted extraction techniques to obtain polyphenol compounds from hawthorn fruti (Crataegus Monogyna Jacq.) : [abstract].

Alsobh Areej; Vatai Gyula; Bánvölgyi Szilvia: Identification of bioactive compounds using RP-HPLC analysis of some Hawthorn species extracts (crataegus pinnatifida BGE., C Monogyna Jacq., C. Crus-galli.) and antioxidant activity evaluation : [abstract].

Alsobh Areej; Bánvölgyi Szilvia; Vatai Gyula: The effect if extraction time and sample ratio on the process of extracting active substances from Hawthorn (Crataegus Monogyna) using ultrasound.

Kőszegi Kornélia; Kocsis Joseph Michael; Vatai Gyula; Békássy-Molnár Erika: Antimicrobial effects of the stinging nettle (Urtica Dioica L.) review. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (11) 2. pp. 10-15. (2017)

Bánvölgyi Szilvia; Namukwambi Fiina K.; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Extraction of antioxidant and polyphenol compounds from Tokaji aszú marc with iso-propanol-water solvent.

Dusza Eszter; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Extraction of antioxidant and polyphenol compounds from Tokaji aszú marc.

Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.

Szélpál Szilárd; Kohány Zsuzsanna; Fogarassy Eszter; Csanádi József; Vatai Gyula; Hodúr Cecília: Analysis of the different filtration parameters of whey by tubular and vibratory filtration systems. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 6-11. (2014)

Šereš Zita; Vatai Gyula; Dokić Ljubica; Šoronja-Simović Dragana; Hodúr Cecília; Ikonić Bojana; Nikolić Ivana; Pajin Biljana: Environmetal friendly method in the sugar-beet production for the colourants removal. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (8) 1. pp. 27-32. (2014)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 21:39:08 CEST.