Szerző: " Zeke Ildikó"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 8.

Cikk, tanulmány, mű

Csonka Judit; Friedrich László; Pásztor-Huszár Klára; Hidas Karina; Visy Anna; Zeke Ildikó: Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough. In: Review on agriculture and rural development, (7) 1-2. pp. 98-102. (2018)

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Bertold Salamon; Bényi Dóra; Friedrich László: Effect of high hydrostatic pressure at 400 MPa on quality attributes of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 148-152. (2016)

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Juhász Réka; Zeke Ildikó; Csehi Barbara; Bényi Dóra; Friedrich László: Effects of HPH processing at 400 MPa on proteins of liquid egg products. In: Review on agriculture and rural development, (5) 1-2. pp. 153-157. (2016)

Izsó Tekla; Somogyi László; Soós Anita; Zeke Ildikó: Tejzsír hatása margarinkeverékek fizikai tulajdonságaira = Effect of milk fat on the physical properties of margarine mixtures. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 2. pp. 572-587. (2015)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 3. pp. 169-180. (2011)

Juhász Réka; Zeke Ildikó; Balla Csaba; Barta József: Oszcillációs reometria alkalmazása az élelmiszervizsgálatokban = Application of oscillatory rheometry in food analysis. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (57) 4. pp. 226-237. (2011)

Konferencia vagy workshop anyag

Csonka Judit; Friedrich László; Pásztor-Huszár Klára; Hidas Karina; Visy Anna; Zeke Ildikó: Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Ayari Emna; Pintér-Nagy Orsolya; Zeke Ildikó; Friedrich László: Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 20. 10:31:35 CEST.