Szerző: " Zsarnóczay Gabriella"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Zsarnóczay Gabriella: Foszfatázaktivitás meghatározás nemzetközi körtesztjének értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (43) 3. pp. 185-197. (1997)

Zsarnóczay Gabriella; Körmendy László: Dobozolt sonkák elégséges hőkezelésének meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (40) 2. pp. 120-128. (1994)

Konferencia vagy workshop anyag

Mihalkó József; Zsarnóczay Gabriella; Zakupszki Zita: Comparison analysis of bologna sausages with different meat : [abstract].

Zsarnóczay Gabriella; Bencsik Dóra: Nutritional judgement of ornamental poultry meat.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 22:46:13 CEST.