Agrár- és vidékfejlesztési szemle című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 41.

2010

Ancsin Zsolt: The use of galric oil against the adverse effects of mycotoxin T-2 in broiler chicken. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 105. (2010)

Balogh Krisztina: Effect of feeding diet contaminated by T-2 toxin on glutathione redox system and lipid peroxidation processes in carps. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 106. (2010)

Benkő-Kiss Árpád; Horváth József: Some differences of innovation potential in agricultural farms in South Great Plain region in Hungary. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 166-170. (2010)

Biacs Péter: Possible advances of the climatic change in agricultural production and in human nutrition. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 17-20. (2010)

Bodnárné Skobrák Erika: Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 171-175. (2010)

Bodnárné Skobrák Erika: Examination of the wild boar meat ingredients originated from wild boar parks with different intenrity of feeding. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 107. (2010)

Bošković Jelena: International survey approach Puccinia triticina of wheat. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 53-58. (2010)

Csányi Sándor; Sonkoly Krisztina: Game management in Hungary - how can be influenced by climate change? In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 21-27. (2010)

Czinege Anikó: A cseresznye (Prunus avium L.) repedésre való hajlamának vizsgálata Magyarországon 2009-ben. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 59-63. (2010)

Dittrich Ernő: A combined constructed wetland for treatment of milk house effluents in Hódmezővásárhely, Hungary. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 122-129. (2010)

Egyed Adrienn: The "winners" and the "losers" of the Balaton recreational area in the year of the recession (2009). In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 130-134. (2010)

Ergün Demir: Whole barley-diluted diets in broilers and its economy. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 64-69. (2010)

Fehér Andrea: Analysis of the efficiency of intermediary consumptions from agriculture in national and European context. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 41-45. (2010)

Fehér Milán: Effect of different complementary feedingstaff on the external body deformities of juvenile tench. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 108. (2010)

Galamb Eszter: Effects of protected conjugated linoleic acid (CLA) supplements in lactating ewes. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 109. (2010)

Hajda Zoltán: Effect of different fattening methods and feeding sunflower seeds on the composition of carcass and meat in crossbred Angus bulls. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 110. (2010)

Heincinger Mónika; Mézes Miklós: Effect of different amount of DDGS on growth performance and meat quality of turkeys. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 111. (2010)

Hetényi Nikoletta; Sátorhelyi Tamás; Hullár István: The most important nutritional disorders of tortoises and Bearded dragon (Pogona vitticeps). In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 112. (2010)

Julean Călin: Model setting of the micromineral supplementation values in the light breed avian youth raised in organic system. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 113. (2010)

Kostic-Nikolic Slavica; Nikolić Ivana: Appropriate technology as rural area's development condition. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 141-149. (2010)

Kovacevic Vlado: Weather characteristics of 2009 with aspect of field crops growing in Pannonian region of Croatia. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 76-81. (2010)

Kucska Balázs: Investigation of nutrition of pike (Esox lucius) in intensive conditions. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 114. (2010)

Lehel László: The new rye-grass silage digestibility, rumen degradability, content of metabolizable protein and net energy. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 115. (2010)

Matuz János; Ács Péterné Bozóky Erika; Cseuz László: Breeding of new wheat varieties with „Pannon" bread making quality in Szeged. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 70-75. (2010)

Pinnyey Szilárd; Király István: Az őz orr-garatbagócsának (Cephenemya stimulator, Clark 1815) biológiájáról : 1. általános jellemzésük, leírásuk, szaporodásuk. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 176-182. (2010)

Podmaniczky Béla: Effect of Enterococcus faecium on the litter quality and ph of the gut in broilers. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 116. (2010)

Pongráczné Barancsi Ágnes; Csurgó Zoltán: Az éghajlat hatása a Mezőtúr környéki rizstermesztés jövedelmezőségére. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 135-140. (2010)

Popp József; Bíró Tamás: Cap reform after 2013 : food security versus environmental security. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 28-40. (2010)

Ramzi K. Sharaiha; Anwar Battikhi: The efficacy of micro-climate modification under intercropping system. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 5-16. (2010)

Seregi János: Néhány adat az egyes régiók területén lévő nemzeti parkok igazgatóságainakaállattenyésztési lehetőségeihez. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 90-94. (2010)

Szabadi Miklós: A szárazonállási idő rövidítésének lehetősége a tejelő szarvasmarha-tenyésztésben. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 150-155. (2010)

Szabó Bernadett: Economic aspects of rural tourism and environmental consciousness in the Zemplén. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 156-165. (2010)

Szabó Zsuzsa: Effects of feed restriction on summer fryer duck, fryer goose and broiler chicken. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 119. (2010)

Szűcsné Péter Judit: Takarmányozással foglalkozó oktatók és kutatók konferenciája a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 97-98. (2010)

Sándor Zsuzsanna J.: Evaluation of the suitability of different alternative fish feed ingredients in common carp culture : comparison of growth performance, feed efficiency and meat quality in some common carp varieties. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 117. (2010)

Süli Ágnes; Béri Béla: Effects of feeding linseed and extruded linseed on milk fatty acid composition. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 118. (2010)

Vaishar Antonín: South Moravian countryside : progress and stagnation? In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 46-52. (2010)

Van Deun Rob; Van Dyck Mia: Potential filter media for nutrient removal in vertical subsurface flow constructed wetlands. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 1. pp. 82-89. (2010)

Viszket Erna: Seasonal changes in the fatty acid profile of movine milk. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 121. (2010)

Zsédely Eszter; Schmidt János: Glycerol in broiler nutrition. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 120. (2010)

Zsédely Eszter; Schmidt János: Lenolaj kiegészítés és zöldtakarmány etetés hatása a libahús zsírsav-összetételére és oxidációs stabilitására. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 99-104. (2010)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 24. 07:13:44 CEST.