Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 13.

2015

Studies of the scientific student working-group of the department of applied social sciences and the department of social work and social policy of the University of Szeged - Summaries. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 230-240. (2015)

Bauer Petra: Az iskolai szociális munka jelentősége. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 9-21. (2015)

Bálint Csaba: A vajdasági magyar közösség politikai önszerveződése az 1990-es évek első felében. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 22-39. (2015)

Csuvik Gábor: Morzsák a szerb-magyar vegyes kapcsolatok születéséről és természetéről. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 40-59. (2015)

Fodor István: Az "ISIS" felemelkedése : a takfīrizmus erejének multidiszciplináris vizsgálata. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 60-90. (2015)

Gombos Jarmo: Euroszkepticizmus választási programok tükrében. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 91-114. (2015)

Halustyik Éva: A tartós munkanélküliség csapdájában : veszélyek és remények egy kutatás szemszögéből. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 115-127. (2015)

Herczeg Zsolt: Az 1944-es bajmoki partizán vérengzés és annak utóélete a mai huszonévesek körében. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 128-140. (2015)

Kispál Richárd: Kisebbségi sorsok a Kárpát-medencében : a délvidéki, a felvidéki és a kárpátaljai németség történetének és helyzetének kisebbségpolitikai szempontokból történő összehasonlítása 1920 és 1949 között. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 141-168. (2015)

Kispál Richárd; Gerencsér Miklós: Előszó. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). p. 7. (2015)

Kormányos Klaudia: A zentai és a tornyosi roma közösség összehasonlító elemzése. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 169-186. (2015)

Simon Zsuzsanna: Nők szerepvállalása a fegyveres erőknél : összehasonlító elemzés a Magyar Honvédségben és a Rendőrségnél szolgáló nők tekintetében. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 187-215. (2015)

Takó András: Amíg a zene szól : a zene terápiás hatása és a szociális munka kapcsolata. In: Tanulmányok a társadalomról II. : a Szegedi Tudományegyetem Alkalmazott Társadalomismereti Tanszék valamint az SZTE Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék tudományos diákköri munkái, (2). pp. 216-228. (2015)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 09:52:32 CET.