Böngészés, Szakterület szerint "02.10.02.01. Élelmiszertudomány"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerzők | Mű típusa
Találatok száma ezen a szinten: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Kecskésné Nagy Eleonóra; Nagy József; Osztényiné Krauczi Éva; Sembery Péter: A búza don-toxin változása a malomipari tisztítási folyamatban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 35-46. (2019)

Migaskó Helga Szilvia; Ecseri Károly: Tölgytermés előkezelések hatásának vizsgálata a makkliszt szenzoros értékelésével. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 91-97. (2019)

A lista elkészítésének dátuma 2023. január 1. 20:34:03 CET.