Vissza |
Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Effect of UHT treatment on liquid egg products.
Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: UHT treatment of liquid egg yolk.
Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 73-81. (2021)
Csonka Judit; Friedrich László; Pásztor-Huszár Klára; Hidas Karina; Visy Anna; Zeke Ildikó: Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough.
Hidas Karina Ilona; Visy Anna; Csonka Judit; Friedrich László; Németh Csaba; Zeke Ildikó Csilla: Prolongation of liquid whole eggs' shelf life with different methods.
Kecskésné Nagy Eleonóra; Nagy József; Osztényiné Krauczi Éva; Sembery Péter: A búza don-toxin változása a malomipari tisztítási folyamatban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 35-46. (2019)
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Ayari Emna; Pintér-Nagy Orsolya; Zeke Ildikó; Friedrich László: Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white.
Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.
Visy Anna; Csonka Judit; Hidas Karina; Friedrich László; Jónás Gábor: Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter.