Böngészés, Szakterület szerint "02.10.02.02.12. Élelmiszertechnológia"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Szerzők | Mű típusa
Találatok száma ezen a szinten: 9.

A

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: Effect of UHT treatment on liquid egg products.

Ayari Emna; Németh Csaba; Tóth Adrienn; Khabat Noori; Pintér Richárd; Friedrich László: UHT treatment of liquid egg yolk.

C

Csanádi József; Bara-Herczegh Ottilia; Szabolcsi Attila; Mihalkó József; Lőrincz Ádám: Effect of different commercial enzymes on the clotting of milk and certain properties of curd. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (15) 1. pp. 73-81. (2021)

Csonka Judit; Friedrich László; Pásztor-Huszár Klára; Hidas Karina; Visy Anna; Zeke Ildikó: Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough.

H

Hidas Karina Ilona; Visy Anna; Csonka Judit; Friedrich László; Németh Csaba; Zeke Ildikó Csilla: Prolongation of liquid whole eggs' shelf life with different methods.

K

Kecskésné Nagy Eleonóra; Nagy József; Osztényiné Krauczi Éva; Sembery Péter: A búza don-toxin változása a malomipari tisztítási folyamatban. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, (14) 2. pp. 35-46. (2019)

T

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Ayari Emna; Pintér-Nagy Orsolya; Zeke Ildikó; Friedrich László: Effects of minimal processing and vitamin C enrichment on microbiological safety and viscosity of liquid egg white.

Tóth Adrienn; Németh Csaba; Penksza Péter; Juhász Réka; Ayari Emna; Friedrich László: Effects of combined HHP and heat treatment on nutritional quality of vitamin-C enriched liquid whole egg.

V

Visy Anna; Csonka Judit; Hidas Karina; Friedrich László; Jónás Gábor: Effect of high pressure treatment on physical properties of raw meat batter.

A lista elkészítésének dátuma 2023. február 9. 00:31:08 CET.