A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái című kiadvány cikkei

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Találatok száma: 17.

Barna Sarolta: A Szegedi Szabadtéri Játékok kultúrmissziója : az opera térhódítása a Népszínházban. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. p. 117. (2011)

Boháti Dóra: Andy Warhol Magyarországon. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. p. 118. (2011)

Bérczi Tünde: A Szegedi Ifjúsági Napok hatása a fiatalok ökológiai gondolkodására. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 75-92. (2011)

Csehó Orsolya: "Mentsétek meg a reményt!" : az oktatás szerepe a környezettudatosság erősítésében. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 65-74. (2011)

Farkas Erika: Érdekek útvesztőjében : a munkaerő-piaci folyamatok és a felnőttképzési rendszer összefüggései a dél-alföldi régióban. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 9-22. (2011)

Gaudi Kitti: Vay Péter, egy misszionárius-műgyőjtő a 20. század elején. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 93-104. (2011)

Hangya Dóra: "Nem baj, hogy más, az a baj, amikor úgy gondolják, hogy kevesebb" : a felnőttképzés szerepe a fogyatékossággal élők társadalmi és munkaerő-piaci (re)integrációjának elősegítése érdekében. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 23-36. (2011)

Kovács Anett Jolán: Hogy kerül a csizma az asztalra? : az olasz oktatási rendszer jellemzői komparatisztikai megközelítésben. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 119-120. (2011)

Kulcsár Nárcisz: Képzőművészettel a felnőttek lelki egészségéért : új perspektíva a felnőttoktatásban. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. p. 121. (2011)

Leszkó Hajnalka: A felnőttképzés "sarokköve" : hogyan mérjük fel és ismerjük el az előzetesen megszerzett tudást? In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 37-49. (2011)

Majdanics Hedvig: Elűzve a szülőföldről : esettanulmány a csehszlovák-magyar lakosságcsere elszenvedőiről. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 105-116. (2011)

Mihályfi Judit: Borkultúra menedzser, kultúraközvetítés a borok világában. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. p. 123. (2011)

Márta Matild: A változtatás hangjai : ellenkulturális erők vizsgálata a hippiktől a kulturális kreatívokig. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. p. 122. (2011)

Rendek Tímea: Jog - lehetőség - hozzáférés : a felnőttképzési rendszer működésének jellemzői és a felnőttképzési szolgáltatásokhoz való hozzáférés problémái Bács-Kiskun megyében. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 50-64. (2011)

Sipos Katalin: A sajtófotó története : gyermekábrázolás a fotográfiába. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. p. 124. (2011)

T. Molnár Gizella: Előszó. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 5-6. (2011)

Újvári Edit: Bevezető. In: A sokszínű tehetség : a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézet OTDK-s hallgatóinak pályamunkái. pp. 7-8. (2011)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 29. 00:02:14 CET.