Items where Author is " Óré-Sütő Berta Vanda"

Group by: Item Type | No Grouping
Number of items: 3.

Jakucs Levente and Óré-Sütő Berta Vanda: Initial microbiological experience in small-scale fruit beer product development. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 2. pp. 3877-3887. (2022)

Jakucs Levente and Óré-Sütő Berta Vanda: Kisüzemi gyümölcsös sör termékfejlesztésének kezdeti mikrobiológiai tapasztalatai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (68) 2. pp. 3866-3876. (2022)

Kárnyáczki Zsuzsanna and Óré-Sütő Berta Vanda: Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással = Dairy product development by the modification of fatty acid composition. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 1. pp. 58-67. (2014)

This list was generated on 2024. szeptember 17. 00:40:54 CEST.