Szerző: " Chagnaadorj Rentsendavaa"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Furulyás Diána; Dobó Viktória; Székely Dóra; Chagnaadorj Rentsendavaa; Stefanovits-Bányai Éva; Stéger-Máté Mónika: Optimizing of extraction of bioactive components from sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) pomace and develope of antioxidant-enriched apple juice. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (12) 1. pp. 1-7. (2018)

Konferencia vagy workshop anyag

Chagnaadorj Rentsendavaa; Furulyás Diána; Mátravölgyi Gergely; Ficzek Gitta; Papp Dávid; Stéger-Máté Mónika: Analysis of the antioxidant properties of sea buckthorn jams during storage.

Furulyás Diána; Chagnaadorj Rentsendavaa; Kis Fanni; Biró Katalin; Stéger-Máté Mónika; Stefanovits-Bányai Éva: Preliminary study of optimal extraction of biologically active compounds from sea buckthorn (Hippophae Rhamnoides L.) pomace.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 13:11:01 CEST.