Szerző: " Gajzágó Ildikó"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 5.

Cikk, tanulmány, mű

Gajzágó Ildikó; Balázsy Andrea: Összehasonlító vizsgálatok a LECO FP-428 gyors fehérje meghatározóval és Kjeldahl módszerrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (39) 4. pp. 303-308. (1993)

Gajzágó Ildikó; Vámosné Vigyázó Lilly; Sümeghyné Kerezsi Natasa: Polifenoloxidáz-inhibitorok hatása az alma enzimes barnulására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (27) 4. pp. 173-178. (1981)

Gajzágó Ildikó; Vámosné Vigyázó Lilly: Gyümölcs-félék enzimes barnulásának mérése Spekol spektrokoloriméterrel. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (21) 3. pp. 117-126. (1975)

El-Nockrashy Soheir; Gajzágó Ildikó; Vámosné Vigyázó Lilly: Adatok a trappista-sajt kémiai összetételének változásához az érés folyamán I. : a nedvességtartalom, az összes és az oldható fehérjetartalom, valamint a szabad aminosavak vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 1-2. pp. 59-75. (1973)

El-Nockrashy Soheir; Gajzágó Ildikó; Vámosné Vigyázó Lilly: A bolthálózatból származó trappista-sajt minták kémiai vizsgálata. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 5-6. pp. 257-266. (1972)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 30. 23:47:48 CEST.