Kevei Jánosné: Fehér direkttermő szőlőből készült borok identifikálása gáz- és rétegkromatográfiával. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 3. pp. 135-142. (1972)
Kevei Jánosné: Gyümölcspálinkák aromakivonatának gázkromatográfiás vizsgálata nagyobb hőmérsékleten II. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 187-195. (1972)
Kevei Jánosné: Az aromaanyagok változása a kenyérkészítésnél. In: Élelmiszervizsgálati közlemények 4. pp. 191-197. (1971)
Kevei Jánosné and Blazovich Márta: Amperometriás titrálás végpontjának kiértékelése számítás útján, SH-csoportot tartalmazó vegyületek meghatározásánál. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (10) 5-6. pp. 136-140. (1964)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal IX. : alumíniumtartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (8) 1-2. pp. 4-16. (1962)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné and Kutz Vaszilijné: Gyors eljárás fémek meghatározása élelmiszerekben komplexképző anyagokkal V. : arzéntartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 4-5-6. pp. 93-97. (1961)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VI. : ón meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 7-8. pp. 144-153. (1961)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal III. : vastartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 1-2. pp. 4-10. (1961)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VII. : a meghatározásokhoz szükséges roncsolás módjai. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 9-10. pp. 224-232. (1961)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VIII. : kobalt meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (7) 11-12. pp. 305-310. (1961)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné: Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. : ólomtartalom meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (6) 1-2. pp. 4-11. (1960)
Kevei Jánosné and Sándor Zoltánné: A DDT nyomok jelenlétének, illetőleg mennyiségének közelítő meghatározása a nyers paradicsom felületén és a paradicsomlében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (5) 1-2. pp. 13-15. (1959)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné and Kiszel Józsefné: Polarográfiás eljárás páclevek nitrit és nitrát tartalmának meghatározására. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 3. pp. 113-119. (1956)
Spanyár Pál and Kevei Jánosné and Kiszel Józsefné: A kapszaicin meghatározása polarometriás titrálással. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (2) 5-6. pp. 257-264. (1956)