Szerző: " Kiss Dóra"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Kiss Dóra; Juhászné Tóth Réka; Zurbó Zsófia; Csapó János: Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, part 1 : determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3110-3116. (2020)

Kiss Dóra; Juhászné Tóth Réka; Zurbó Zsófia; Csapó János: Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, part 2 - determination of methionine, cystine, lysine and arginine. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3182-3187. (2020)

Kiss Dóra; Juhászné Tóth Réka; Zurbó Zsófia; Csapó János: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész : a tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 3. pp. 3104-3109. (2020)

Kiss Dóra; Juhászné Tóth Réka; Zurbó Zsófia; Csapó János: Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - a metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3176-3181. (2020)

Könyv része

Fábián Gabriella; Habi Csilla; Kiss Dóra: A csíkszentdomokosi harangozás és zászlóhasználat a közösségi kultuszok szolgálatában. In: DiákKörKép 4. : tudományos diákköri írások a néprajz szegedi műhelyéből, (17). pp. 9-39. (2020)

Konferencia vagy workshop anyag

Náfrádi Máté; Kiss Dóra; Alapi Tünde: Heterogeneous photocatalysis of coumarin and 3-carboxycoumarinic acid effect of NaF and methanol on the transformation rate and formation rate of hydroxilated products.

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 01:33:13 CEST.