Items where Author is " Koppányné Szabó Erika"

Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 4.

Article

Koppányné Szabó Erika and Takács Krisztina: Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3634-3648. (2021)

Koppányné Szabó Erika and Takács Krisztina: Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3619-3633. (2021)

Takács Krisztina and Koppányné Szabó Erika and Jánosi Anna: Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2232-2247. (2018)

Takács Krisztina and Koppányné Szabó Erika and Jánosi Anna: Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2212-2230. (2018)

This list was generated on 2024. szeptember 19. 00:48:56 CEST.