Szerző: " Koppányné Szabó Erika"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Koppányné Szabó Erika; Takács Krisztina: Exploiting the beneficial properties of microalgae for food and feed use. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3634-3648. (2021)

Koppányné Szabó Erika; Takács Krisztina: Mikroalgák előnyős tulajdonságainak kiaknázása élelmiszeripari és takarmányozási felhasználásra. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (67) 4. pp. 3619-3633. (2021)

Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2232-2247. (2018)

Takács Krisztina; Koppányné Szabó Erika; Jánosi Anna: Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (64) 4. pp. 2212-2230. (2018)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 15. 17:15:47 CEST.