Szerző: " Marthné Schill Judit"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 2.

Cikk, tanulmány, mű

Gál Veronika; Szerleticsné Túri Mária; Marthné Schill Judit; Zentai Andrea: Élelmiszerek akrilamidtartalma a monitoring vizsgálati eredmények tükrében = Acrylamide content of foods in the light of monitoring results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 82-95. (2010)

Marthné Schill Judit; Debreczeni Lajos; Dömsödi József; Keresztúri József: Mikotoxinok előfordulása takarmányokban. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (53). pp. 93-98. (2007)

A lista elkészítésének dátuma 2024. május 6. 04:33:06 CEST.