Szerző: " Sütő Zoltán"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 4.

Cikk, tanulmány, mű

Szentirmai Eszter; Milisits Gábor; Donkó Tamás; Kovács Gyögy; Budai Zoltán; Ujvári Jolán; Repa Imre; Sütő Zoltán: Comparison of changes in the bone mineral content and egg shell weight and egg shell ratio in brown and white egg layers during the first egg laying period. In: Review on agriculture and rural development, (3) 1. pp. 198-203. (2014)

Szentirmai Eszter; Milisits Gábor; Donkó Tamás; Sütő Zoltán; Orbán A.; Újvári József; Pőcze O.; Repa Imre: Effect of genotype and hens' starting body fat content on the changes in the body fat content of the hens and on the weight and composition of the eggs produced in the first egg laying period. In: Review on agriculture and rural development, (1) 1. pp. 440-445. (2012)

Milisits Gábor; Sütő Zoltán; Donkó Tamás; Orbán Attila; Ujvári Jolán; Pőcze Olga; Repa Imre: Comparison of changes in the liveweight and body composition of a newly developed cock line and TETRA-H chicks during the rearing period. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 365-369. (2011)

Milisits Gábor; Szabó András; Donkó Tamás; Sütő Zoltán; Orbán Attila; Szentirmai Eszter; Pőcze Olga; Ujvári Jolán; Dalle Zotte Antonella; Cullere Marco; Repa Imre: Effect of yolk ratio in hen’s eggs on the hatching weight and on the heart and liver ratio in chicks at hatching. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 1. pp. 370-375. (2011)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 14:09:19 CET.