Szerző: " Sipos P."

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Sipos P.; Nyárádi R.: Use of juvenile grape berry as antioxidant rich food ingredient. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 2. pp. 79-85. (2016)

Győri Zoltán; Sipos P.: The role of salt form and concentration on the rheological properties of bakery products. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia, (10) 1. pp. 64-70. (2016)

Sipos P.: Mineralogical and petrological studies of epithermal ore indications at Mátrakeresztes, West Mátra Mts., Hungary. In: Acta mineralogica-petrographica, (41). p. 99. (2000)

A lista elkészítésének dátuma 2024. április 19. 01:19:28 CEST.