Szerző: " Takácsné Hájos Mária"

Vissza
Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 3.

Cikk, tanulmány, mű

Kovácsné Madar Ágota; Takácsné Hájos Mária: Evaluation of various microgreen vegetables. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3227-3231. (2020)

Kovácsné Madar Ágota; Takácsné Hájos Mária: Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (66) 4. pp. 3220-3226. (2020)

Takácsné Hájos Mária; Szőllősi Istvánné Varga Ilona: Table beet and red cabbage, as natural source of antioxidant compounds. In: Acta biologica Szegediensis, (53). pp. 68-69. (2009)

A lista elkészítésének dátuma 2024. március 28. 16:29:40 CET.