Szerző: " Zentai Andrea"

Export [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Mű típusa | csoportosítás nélkül
Találatok száma: 6.

Cikk, tanulmány, mű

Zentai Andrea; Kerekes Kata; Szabó J. István J.; Ambrus Árpád: A fogyasztók növényvédőszermaradékokból származó expozíciójának finomítása, 1. rész = Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 1. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 3. pp. 680-719. (2015)

Zentai Andrea; Kerekes Kata; Szabó J. István J.; Ambrus Árpád: A fogyasztók növényvédőszermaradékokból származó expozíciójának finomítása, 2. rész = Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 2. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (61) 4. pp. 800-845. (2015)

Frecskáné Csáki Katalin; Szerleticsné Túri Mária; Zentai Andrea; Mészáros László; Prisztóka Renáta; Sali Judit; Szeitzné Szabó Mária: Aszpartám édesítőszer élelmiszerekből származó bevitelének becslése és a kockázat értékelése = Estimation of the aspartame intake coming from foods and its risk assessment. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (60) 4. pp. 344-360. (2014)

Ambrus Árpád; Zentai Andrea; Gál Veronika: Ötven éve alapították a Codex Alimentárius Bizottságot = 50 Jubilee of the Codex Alimentarius Commission. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (59) 1-2. pp. 5-14. (2013)

Zentai Andrea: Biszfenol A kockázatának bizonytalanságai = Uncertainties of health risks of BPA. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 3. pp. 164-177. (2010)

Gál Veronika; Szerleticsné Túri Mária; Marthné Schill Judit; Zentai Andrea: Élelmiszerek akrilamidtartalma a monitoring vizsgálati eredmények tükrében = Acrylamide content of foods in the light of monitoring results. In: Élelmiszervizsgálati közlemények, (56) 2. pp. 82-95. (2010)

A lista elkészítésének dátuma 2025. április 2. 23:05:03 CEST.