Cséfalvay Ignácné; Varga Zsigmond: Porított termékek előállítása és mikrobiológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 35-37. (1973)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_035-037.pdf Letöltés (539kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1973 |
Kötet: | 2 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 35-37 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/ |
Kulcsszavak: | Biológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 37.; Proizvodstvo i mikrobiologičeskie issledovaniâ produktov, polučennyh raspyleniem; Preparation and microbiological study of powdered products; Herstellung und mikrobiologische Untersuchung von pulverisierten Lebensmittelprodukten |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:31 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20896 |
![]() |
Tétel nézet |