Porított termékek előállítása és mikrobiológiai vizsgálata

Cséfalvay Ignácné; Varga Zsigmond: Porított termékek előállítása és mikrobiológiai vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 35-37. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_002_035-037.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_035-037.pdf

Letöltés (539kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1973
Kötet: 2
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 35-37
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 37.; Proizvodstvo i mikrobiologičeskie issledovaniâ produktov, polučennyh raspyleniem; Preparation and microbiological study of powdered products; Herstellung und mikrobiologische Untersuchung von pulverisierten Lebensmittelprodukten
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:31
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20896
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet