Huszka Tibor; Patkós Erzsébet: Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 63-70. (1973)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_063-070.pdf Letöltés (771kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1973 |
| Kötet: | 3 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 63-70 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/ |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 69.; Ein Beitrag zur chemischen Veränderung des Gewürzpaprikas während der Lagerung; Chemical changes in red pepper during storage; Himičeskoe izmenenie krasnogo perca pri hranenii |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:30 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20914 |
![]() |
Tétel nézet |

