Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz

Huszka Tibor; Patkós Erzsébet: Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 63-70. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_003_063-070.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_063-070.pdf

Letöltés (771kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1973
Kötet: 3
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 63-70
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 69.; Ein Beitrag zur chemischen Veränderung des Gewürzpaprikas während der Lagerung; Chemical changes in red pepper during storage; Himičeskoe izmenenie krasnogo perca pri hranenii
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20914
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet