Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben

Polák, Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)

[img] Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_071-077.pdf

Download (714kB)
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1973
Volume: 3
Page Range: pp. 71-77
ISSN: 0200-1381
Language: magyar
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 76.; Untersuchungen über die Infolge industriell-thermischer Behandlung eintretenden Eiweissveranderungen und der Rehydratation bei Fleischpraparaten; Protein-changes resulting from the action of heat, and rehydration in meat products; Issledovanie izmeneniâ belkov i rehidratacii mâsnyh produktov pri teplovoj obrabotke v zavodskih usloviâh
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2016. Oct. 15. 16:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20915

Actions (login required)

View Item View Item