Polák Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_071-077.pdf Download (714kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1973 |
Volume: | 3 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 71-77 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 76.; Untersuchungen über die Infolge industriell-thermischer Behandlung eintretenden Eiweissveranderungen und der Rehydratation bei Fleischpraparaten; Protein-changes resulting from the action of heat, and rehydration in meat products; Issledovanie izmeneniâ belkov i rehidratacii mâsnyh produktov pri teplovoj obrabotke v zavodskih usloviâh |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:57 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 15:30 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20915 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |