Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben

Polák Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_003_071-077.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_071-077.pdf

Download (714kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1973
Volume: 3
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 71-77
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 76.; Untersuchungen über die Infolge industriell-thermischer Behandlung eintretenden Eiweissveranderungen und der Rehydratation bei Fleischpraparaten; Protein-changes resulting from the action of heat, and rehydration in meat products; Issledovanie izmeneniâ belkov i rehidratacii mâsnyh produktov pri teplovoj obrabotke v zavodskih usloviâh
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 15:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20915

Actions (login required)

View Item View Item