Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben

Polák Aranka: Hőkezelés hatására bekövetkező fehérjeváltozások alakulása, valamint a rehidratáció vizsgálata húskészítményekben. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 71-77. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_003_071-077.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_071-077.pdf

Letöltés (714kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1973
Kötet: 3
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 71-77
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 76.; Untersuchungen über die Infolge industriell-thermischer Behandlung eintretenden Eiweissveranderungen und der Rehydratation bei Fleischpraparaten; Protein-changes resulting from the action of heat, and rehydration in meat products; Issledovanie izmeneniâ belkov i rehidratacii mâsnyh produktov pri teplovoj obrabotke v zavodskih usloviâh
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20915
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet