Zsigó István; Maróti János: Pörkölés szemcsehőmérsékletének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 105-111. (1973)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_105-111.pdf Letöltés (706kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1973 |
| Kötet: | 3 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 105-111 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/ |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 110.; Untersuchung der Granulu-Temperatur im Röstvorgang; Study of the grain temperature during roasting; Issledivanie temperatury zerna pri obžarke |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:30 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20920 |
![]() |
Tétel nézet |

