Pörkölés szemcsehőmérsékletének vizsgálata

Zsigó István; Maróti János: Pörkölés szemcsehőmérsékletének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (3). pp. 105-111. (1973)

[thumbnail of szef_tudkozl_003_105-111.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_003_105-111.pdf

Letöltés (706kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1973
Kötet: 3
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 105-111
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39133/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 110.; Untersuchung der Granulu-Temperatur im Röstvorgang; Study of the grain temperature during roasting; Issledivanie temperatury zerna pri obžarke
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:30
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20920
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet