Bordács István: A zsíros tejpor fontosabb minőségi jellemzőinek változása a tárolás során, különös tekintettel a szabad zsírtartalomra. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 87-105. (1975)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_087-105.pdf Letöltés (840kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1975 |
| Kötet: | 5 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 87-105 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/ |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 104.; Variation of the free fat content of milk powders during storage; Die Veränderung des freien Fettgehaltes von Milchpulvern während der Lagerung; Izmenenie soderžaniâ svobodnyh žirov moločnyh poroškov pri hranenii |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:19 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20953 |
![]() |
Tétel nézet |

