Sárosi Herbert; Polák Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_063-070.pdf Letöltés (645kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1976 |
Kötet: | 6 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 63-70 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/ |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 71.; Possibilities of application of osmotic drying in the foodstuffs industry; Anwendungsmöglichkeiten des osmotischen Trocknens in der Lebensmittelindustrie; Vozmožnosti primeneniâ osmotičeskoj suški v piŝevoj promyšlennosti |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20966 |
Tétel nézet |