Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban

Sárosi Herbert; Polák Aranka: Ozmotikus szárítás alkalmazási lehetőségei az élelmiszeriparban. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 63-70. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_063-070.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_063-070.pdf

Letöltés (645kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 6
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 63-70
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 71.; Possibilities of application of osmotic drying in the foodstuffs industry; Anwendungsmöglichkeiten des osmotischen Trocknens in der Lebensmittelindustrie; Vozmožnosti primeneniâ osmotičeskoj suški v piŝevoj promyšlennosti
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20966
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet