Vágási melléktermékek és felhasználásukkal készült néhány termék fehérjéinek tápértéke

Petres Jolán and Bogár Zsuzsanna and Ország Ferencné: Vágási melléktermékek és felhasználásukkal készült néhány termék fehérjéinek tápértéke. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 39-46. (1981)

[thumbnail of szef_tudkozl_009_039-046.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_039-046.pdf

Download (800kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1981
Volume: 9
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 39-46
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/
Uncontrolled Keywords: Agrártudomány
Additional Information: Bibliogr.: p. 45.; Nutritional value of proteins of slaughter-house sideproducts and some products prepared with their use; Der Nährwert der Eiwessie von Schlachtungs-Nebenprodukten und einiger aus ihnen hergestellten Erzeugnisse; Pitatel'naâ cennost' belkov pobočnyh produktov uboâ i nekotoryh izgotovlâemyh s ih primeneniem produktov
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:57
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21014

Actions (login required)

View Item View Item