Vágási melléktermékek és felhasználásukkal készült néhány termék fehérjéinek tápértéke

Petres Jolán; Bogár Zsuzsanna; Ország Ferencné: Vágási melléktermékek és felhasználásukkal készült néhány termék fehérjéinek tápértéke. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 39-46. (1981)

[thumbnail of szef_tudkozl_009_039-046.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_039-046.pdf

Letöltés (800kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1981
Kötet: 9
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 39-46
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 45.; Nutritional value of proteins of slaughter-house sideproducts and some products prepared with their use; Der Nährwert der Eiwessie von Schlachtungs-Nebenprodukten und einiger aus ihnen hergestellten Erzeugnisse; Pitatel'naâ cennost' belkov pobočnyh produktov uboâ i nekotoryh izgotovlâemyh s ih primeneniem produktov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21014
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet