Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László

Fehér László; Brwaf M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_045-050.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_045-050.pdf

Letöltés (749kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 45-50
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 49.; Application of microscopic structural examination for classification of pastry-industry base materials and ready product; Verwendung der mikroskopischen Sturkturuntentersuchung zur Qualifizierung der Grundmaterialien und Fertigwaren; Primenenie mikroskopičeskogo strukturnogo issledovaniâ kačestva osnovnogo syr'â i gotovoj produkcii mukomol'noj promyšlennosti
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21037
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet