Fehér László; Brwaf M. Saeed: Mikroszkópos szerkezetvizsgálat alkalmazása tésztaipari alapanyagok és késztermékek minősítéséhez : Fehér László. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 45-50. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_045-050.pdf Letöltés (749kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1983 |
Kötet: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 45-50 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Kulcsszavak: | Biológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 49.; Application of microscopic structural examination for classification of pastry-industry base materials and ready product; Verwendung der mikroskopischen Sturkturuntentersuchung zur Qualifizierung der Grundmaterialien und Fertigwaren; Primenenie mikroskopičeskogo strukturnogo issledovaniâ kačestva osnovnogo syr'â i gotovoj produkcii mukomol'noj promyšlennosti |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21037 |
![]() |
Tétel nézet |