Huszka Tibor and Kabók Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)
Preview |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_051-060.pdf Download (733kB) | Preview |
Item Type: | Article |
---|---|
Journal or Publication Title: | Tudományos közlemények |
Date: | 1983 |
Volume: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Page Range: | pp. 51-60 |
Language: | Hungarian |
Related URLs: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Uncontrolled Keywords: | Kémia |
Additional Information: | Bibliogr.: p. 56., 59.; Effects of soya proteins and other additives on rheological parameters; Die Wirkung des Sojaeiweisses bzw. anderer Zusatzmaterialien auf die rheologischen Merkmale; Vliânie soevogo belka i drugih dobavočyh veŝestv na reologičeskie harakteristiki |
Date Deposited: | 2016. Oct. 15. 16:56 |
Last Modified: | 2021. Feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21038 |
Actions (login required)
View Item |