Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre

Huszka Tibor and Kabók Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_051-060.pdf]
Preview
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_051-060.pdf

Download (733kB) | Preview
Item Type: Article
Journal or Publication Title: Tudományos közlemények
Date: 1983
Volume: 11
ISSN: 0200-1381
Page Range: pp. 51-60
Language: Hungarian
Related URLs: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Uncontrolled Keywords: Kémia
Additional Information: Bibliogr.: p. 56., 59.; Effects of soya proteins and other additives on rheological parameters; Die Wirkung des Sojaeiweisses bzw. anderer Zusatzmaterialien auf die rheologischen Merkmale; Vliânie soevogo belka i drugih dobavočyh veŝestv na reologičeskie harakteristiki
Date Deposited: 2016. Oct. 15. 16:56
Last Modified: 2021. Feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21038

Actions (login required)

View Item View Item