Huszka Tibor; Kabók Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_051-060.pdf Letöltés (733kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1983 |
Kötet: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 51-60 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 56., 59.; Effects of soya proteins and other additives on rheological parameters; Die Wirkung des Sojaeiweisses bzw. anderer Zusatzmaterialien auf die rheologischen Merkmale; Vliânie soevogo belka i drugih dobavočyh veŝestv na reologičeskie harakteristiki |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21038 |
Tétel nézet |