Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre

Huszka Tibor; Kabók Katalin: Szójafehérje, illetve egyéb adalékanyagok hatása a reológiai jellemzőkre. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 51-60. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_051-060.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_051-060.pdf

Letöltés (733kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 51-60
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 56., 59.; Effects of soya proteins and other additives on rheological parameters; Die Wirkung des Sojaeiweisses bzw. anderer Zusatzmaterialien auf die rheologischen Merkmale; Vliânie soevogo belka i drugih dobavočyh veŝestv na reologičeskie harakteristiki
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21038
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet