Halászné Fekete Mária: Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 61-64. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_061-064.pdf Letöltés (660kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1983 |
| Kötet: | 11 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 61-64 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
| Kulcsszavak: | Matematika |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 64.; Mathematical method for production of optimum colour of cocoa powder; Matematische Methode zur Ausbildung der Optimalen Farbe des Kakaopulvers; Matematičeskij metod dlâ formirovaniâ optomal'nogo cveta poroška kakao |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21039 |
![]() |
Tétel nézet |

