Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához

Halászné Fekete Mária: Matematikai módszer kakaópor optimális színének kialakításához. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 61-64. (1983)

[thumbnail of szef_tudkozl_011_061-064.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_061-064.pdf

Letöltés (660kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1983
Kötet: 11
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 61-64
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/
Kulcsszavak: Matematika
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 64.; Mathematical method for production of optimum colour of cocoa powder; Matematische Methode zur Ausbildung der Optimalen Farbe des Kakaopulvers; Matematičeskij metod dlâ formirovaniâ optomal'nogo cveta poroška kakao
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21039
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet