Huszka Tibor; Sitkei András; Horváth Zsuzsanna: Fűszerpaprika aromaanyagok gázkromatográfiás vizsgálata „head space" eljárással és főkomponens analízis alkalmazásával . In: Tudományos közlemények, (11). pp. 83-95. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_083-095.pdf Letöltés (763kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1983 |
| Kötet: | 11 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 83-95 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 94.; Gas-chromatographic study of aromatic materials in seasoning paprika with a head-space procedure and main component analysis; Gaschromatographische Untersuchung der Aromastoffe des Gewürzpaprikas durch „head space" Verfahren und Anwendung der Hauptkomponentanalyse; Gazohromatografičeskoe issledovanie aromatičeskih vešestv krasnogo perca metodom "head space" c primeneniem analiza glavnogo komponenta |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21042 |
![]() |
Tétel nézet |

