Tarján Veronika: Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 13-18. (1984)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_013-018.pdf Letöltés (563kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1984 |
Kötet: | 12 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 13-18 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/ |
Kulcsszavak: | Biológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 17.; Removal of Campylobacter from poultry meat by means of low-dose ionizing radiation; Befreiung des Geflügelfleisches von Campylobacter durch Bestrahlungsionisation in minderdosis; Osvoboždenie ot Campilobacter mâsa pticy ionizacionnym oblučeniem maloj dozy |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:23 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21046 |
![]() |
Tétel nézet |