Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással

Tarján Veronika: Baromfihús Campylobacter mentesítése kis dózisú ionizáló sugárzással. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 13-18. (1984)

[thumbnail of szef_tudkozl_012_013-018.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_013-018.pdf

Letöltés (563kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1984
Kötet: 12
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 13-18
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 17.; Removal of Campylobacter from poultry meat by means of low-dose ionizing radiation; Befreiung des Geflügelfleisches von Campylobacter durch Bestrahlungsionisation in minderdosis; Osvoboždenie ot Campilobacter mâsa pticy ionizacionnym oblučeniem maloj dozy
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21046
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet