Sántháné Szeghy Andrea; Gábor Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_019-025.pdf Letöltés (536kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1984 |
Kötet: | 12 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 19-25 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 24..; Study of rancidization of poultry fats during storage; Study of rancidization of poultry fats during storage; Untersuchung des Ranzigwerdens von Geflügelfett im Laufe der Lagerung; Issledovanie progorkaniâ ptičih žirov v hode hraneniǎ |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:23 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21047 |
Tétel nézet |