Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során

Sántháné Szeghy Andrea; Gábor Miklósné: Baromfizsírok avasodásának vizsgálata a tárolás során. In: Tudományos közlemények, (12). pp. 19-25. (1984)

[thumbnail of szef_tudkozl_012_019-025.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_012_019-025.pdf

Letöltés (536kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1984
Kötet: 12
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 19-25
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39142/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 24..; Study of rancidization of poultry fats during storage; Study of rancidization of poultry fats during storage; Untersuchung des Ranzigwerdens von Geflügelfett im Laufe der Lagerung; Issledovanie progorkaniâ ptičih žirov v hode hraneniǎ
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:23
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21047
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet